Heb je bij mij besteld deze maand? Dan krijg je dit kaartje erbij!

Dit kaartje is gemaakt met vrijwel allemaal producten die heel binnenkort de catalogus gaan verlaten. Het enige wat blijft zijn de inktkleuren en het kaartkarton van de basiskaart.

Die laatste is trouwens Extra Stevig Basic White kaartkarton. Daarop heb ik eerst twee delen uit het Design a Daydream DSP pakket gelegd (niet geplakt!) en daarna met de Postzegel pons een rechthoekig gat in de voorkant geponst. Daarna heb ik wat wit lint om het DSP geplakt en dit kon ik daarna op de kaartbasis plakken.

Uit een restje Pool Party kaartkarton heb ik daarna nog een postzegel geponst. Door 1 hoek daarna nog een keer te ponsen krijg je een iets kleinere postzegel. Nadat ik hierop de tekst gestempeld had (uit de Flowers en Friendship stempelset) kon ik de blauwe postzegel met een dimensional op de achterkant van de kaart bevestigen zodat deze door het open raampje van de voorkant viel.

Op een restje Basic White kaartkarton heb ik met diezelfde stempelset de bloemen en blaadjes gestempeld in de kleuren Blackberry Bliss, Daffodil Delight, Old Olive en Pool Party. Deze kon ik daarna makkelijk uitponsen met de coordinerende Flowers and Leaves pons. Met lijm en dimensionals heb ik de bloemen en blaadjes daarna verdeeld rondom het open raam vastgeplakt.

Wil jij ook dit kaartje ontvangen? Bestel dan deze maand nog zelf online (via deze link) of stuur mij een berichtje zodat ik de bestelling voor je kan doen!