Mijn bundel voor deze maand is een bundel die vanaf morgen te bestellen is in de nieuwe jaarcatalogus : Zany Zoo met coordinerende stansen.

De stempelset Zany Zoo is gewoon te schattig voor woorden! En de afbeeldingen vragen er gewoon om ingekleurd te worden. En dat inkleuren hoeft echt niet helemaal. Bij deze stempelset en coordinerende stansenset zit ook nog DSP en ook daar zie je dat een afbeelding niet helemaal ingekleurd is.

Ook ik heb mijn afbeelding dus niet helemaal ingekleurd. Ik heb de afbeelding gestempeld met Memento zwarte inkt en daarna heb ik alleen het rokje, schoenen en riem ingekleurd met Fresh Freesia en Night of Navy blends. Om de indruk van diepte te geven heb ik daarna langs de tijger een streepje met de lichtste van de twee Gray Granite blends gedaan. Daarna kon ik de afbeelding uitponsten met de nieuwe 2 3/8″ cirkel pons.

Dans en muziek gaan natuurlijk perfect samen en dus heb ik de Merry Melody Embossingfolder gepakt om een paneeltje Basic White te embossen. Dit paneeltje plakte ik op een mat van Fresh Freesia kaartkarton en daaromheen knoopte ik een Night of Navy bordered ribbon.. Dat kon daarna als geheel op mijn kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton.

Mijn cirkel met tijger plakte ik met dimensionals over het lint.

De tekst (die ook uit deze stempelset komt) heb ik met Memento inkt gestempeld op een klein restje Basic White kaartkarton. Door deze vlak langs de tekst te knippen (fussy cutting) krijg je een klein blokje van een spreuk die ik met een dimensional over de rand van de cirkel heb geplakt.

En zo was dit schattige kaartje al klaar! Blijf regelmatig terugkomen op deze site, want deze set staat deze maand dus in de hoofdrol.