Door de letters HOERA uit te stansen in verschillende kleuren kaartkarton maakte ik dit vrolijke kaartje.

De vrolijke achtergrond van deze kaart komt uit het Pattern Play DSP. Dit design papier kan alleen door een gastvrouw van een workshop gekocht worden. Het DSP heb ik geplakt op een stukje Basic Grey kaartkarton wat weer geplakt zit op de Basic White kaartbasis.

De tekst “lang zal je leven” heb ik gestempeld met zwarte inkt over een stempel uit de Watercolor Shapes die ik in Basic Grey inkt had gestempeld op Basic White. Deze tekst komt uit de Vrolijke viooltjes stempelset.

Tot slot heb ik verschillende kleuren kaartkarton geplakt op stukjes Foam Adhesive Sheets en daarna uitgestanst met de Playful Alphabet Dies. Je kunt hiermee elke tekst die je maar wilt uitstansen. Heel handig als je geen stempel hebt met de tekst die je zou willen. De Foam Adhesive sheets zijn een stuk dikker waardoor je mooie dikke letters krijgt. En het voordeel is, dat je letters daarmee ook een soort dikke stickers zijn geworden waardoor ze makkelijk op te plakken zijn.

Wil jij ook dit papier? Nodig een aantal vriendinnen uit voor een knutselavond en vraag mij erbij. Als je voor minimaal 220 euro aan stempelspullen bij me koopt, dan mag je dit papier gratis mee bestellen!