Ik maakte deze 5 kaarten met 1 velletje van 6″ bij 6″ Handpenned DSP papier! Een One Sheet Wonder!

Het Hand Penned Designpapier is een van de DSP pakketten die deze maand in de aanbieding zijn. Ik zal je in deze post laten zien dat je met een kwart velletje van een van de 12 vellen uit het pakket al 5 kaarten kunt maken. Zou je het hele pakket DSP versnijden volgens deze instructie dan maak je dus 20 kaarten per vel oftewel 240 kaarten per pak! Indrukwekkend!!

Ik ga in deze post niet beschrijven hoe ik mijn kaarten heb gemaakt. Hier heb ik namelijk een PDF voor gemaakt met een instructie hoe je je velletje DSP moet snijden en welke andere producten ik gebruik. Deze PDF is gratis te downloaden in mijn winkel.

De stempelset die ik voor de spreuken heb gebruikt is trouwens een Hostess Sale a Bration set. Deze is vanaf 3 augustus te koop als je een behoorlijk grote bestelling doet. Je kunt natuurlijk ook een hele andere set spreuken gebruiken voor je One Sheet Wonder. Of een andere pons/stans. Of ander DSP papier. Zolang je de snijinstructie volgt kun je eindeloos varieren met je kaarten.

Dit zijn de kaarten die ik heb gemaakt. Welke is jouw favoriet?