Echte post is veel leuker, maar zelfgemaakte post nog zoveel meer!

Als een onafhankelijke Stampin’ Up! demonstratrice kan ik je helpen om ZELF je eigen kaarten te maken.

Als je al wat ervaring hebt, dan kun je bij mij de producten kopen die je nog mist. Maar als je nog geen ervaring hebt dan kan ik me voorstellen dat deze site al indrukwekkend is. Je vraagt je misschien af : al die producten die hier gebruikt worden… heb ik die allemaal nodig om te kunnen beginnen?

Het antwoord daarop is: NEE!

Als je eerst wilt proberen of je kaarten maken wel leuk vindt dan zou ik een kaartkit aanraden. Alles wat je nodig hebt zit in zo’n kaartkit dus je koopt een kit en je bent klaar. Bij de meest eenvoudige kits hoef je niet eens te stempelen! Maar er zijn ook kits met een klein stempelsetje en wat je daarbij nodig hebt : het stempelblok en inkt.

Heb je dan besloten dat je het leuk vind om je eigen kaartjes te maken, dan kun je langzaam je knutsel collectie uitbreiden met andere kleuren inkt, (design) papier, stempels en tools. Het mooie aan Stampin’ Up! artikelen is dat alles bij elkaar past.

Wat natuurlijk ook kan is dat je de tijd niet hebt of je vindt het niet leuk om zelf kaarten te maken. Maar je wilt wel zelfgemaakte kaarten versturen. In dat geval kan ik je ook helpen! We gaan samen in gesprek welk soort kaarten je leuk vindt en hoeveel kaarten je graag wilt hebben. Ik maak een prijs op basis van je wensen (simpele kaarten zijn goedkoper dan uitgebreide kaarten met veel bewerkingen) en voor dat bedrag zal ik de kaarten voor je maken.

Wil je meer weten? Neem contact met me op via het contact formulier.