De nieuwe jaarcatalogus is sinds afgelopen dinsdag uit en dat is natuurlijk een enorme inspiratiebron!

Hier links zie je een kaart op pagina 62 van de nieuwe jaarcatalogus die mij inspireerde. De kleurencombinatie van het donkerblauw met het goud vind ik helemaal fantastisch! Van de producten gebruikt op de inspiratiekaart heb ik alleen de Countryside Corners met bijbehorende stansenset. Deze heb ik dus gebruikt en de rest heb ik vervangen door vergelijkbare producten.

De kaartbasis is in mijn geval van Starry Sky kaartkarton. Hierop zit een mat van het Distressed Gold Specialty DSP. Een van de producten die gelukkig wel overging naar de nieuwe catalogus.

Als volgende stap heb ik de Countryside Corners stempel gebruikt met Versamark inkt op een stuk Basic White kaartkarton. Ik strooide er gouden embossingpoeder op wat alleen blijft plakken op de Versamark inkt. Ik kon het daarna met een heattool verhitten en daarmee smelt het gouden embossingpoeder en krijg je de gouden gestempelde afdruk. Ik heb daarna een deel van de afdruk uitgestanst met een van de coordinerende stansen van de Countryside Corners Dies zodat ik een mooi formaat label kreeg.

Diezelfde stansen heb ik ook gebruikt om nog een klein strookje uit Starry Sky kaartkarton te stansen. Deze heb ik bestempeld met een van de stempels uit Sentimental Park en ook deze heb ik behandeld met embossingpoeder. Het kleine labeltje plakte ik rechtstreeks op mijn witte label.

Daarna heb ik de Blij en Bloemrijk stempelset erbij gepakt en de bloemen gestempeld in Starry Sky inkt en de blaadjes weer met Versamark inkt gestempeld en met goud embossingpoeder behandeld. Door de bloem uit te knippen naar een kleiner deel kun je nog meer verschillene formaten bloemen maken! Ik heb de bloemen en blaadjes daarna uitgestanst met de coordinerende Irresistible Blooms Dies.

Daarna was het alleen nog maar een kwestie van de bloemen opplakken met lijm/dimensionals en het label eroverheen plakken met dimensionals. Bling vond ik niet nodig met al dat goud 😉