Deze kaart lijkt misschien wat moeilijker vanwege de staart van de krokodil maar dat is het dus helemaal niet! Lees maar verder:

Eerst het echt makkelijkste deel : de kaartbasis is van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Daarop zit een mat van Poppy Parade kaartkarton en daarop zit een mat van Basic White waar ik eerst de tekst heb gestempeld uit Zany Zoo in de kleur Gray Granite en daarna de confetti’s uit Zany Zoo met Balmy Blue inkt.

Daarna heb ik op een rest Basic White kaartkarton de krokodil uit Zany Zoo gestempeld met Memento inkt. Deze zwarte inkt reageert namelijk niet op alcohol inkt (wel eerst de Memento inkt goed laten drogen).

De krokodil heb ik ingekleurd met Lemon Lime Twist Stampin’ Blends markers. De fiets is Balmy Blue en de bloemen Poppy Parade. Met de light Gray Granite Stampin’ Blends marker heb ik daarna nog een soort schaduw/weg gemaakt zodat de krokodil niet in het luchtledige fietst.

Met de 2 3/8″ cirkelpons heb ik daarna gekeken hoeveel van de staart ik met een schaar moest uitknippen. Dat heb ik eerst gedaan en daarna heb ik de afbeelding weer in mijn cirkelpons gedaan. Door het staartpuntje daarna even omhoog uit de pons te houden kun je dus de rest van je afbeelding uitponsen en blijft de staart heel. Makkelijk toch?

Ik ben erg tevreden over deze kaart.