De Prulleke Fans swap van deze maand is bedacht door Matty de Jager : Gebruik alleen DSP op je kaart (je mag 1 tekststempel gebruiken)

Als je lekker veel knutselspullen hebt dan heb je nogal de neiging om vanalles op je kaart te doen. Dus deze uitdaging was zeker wel een dingetje! Het is natuurlijk niet moeilijk om een designpapier op de voorkant van een kaart te plakken, maar dat is dan misschien weer heel saai.

Ik zag een paar maanden geleden op Instagram een leuke manier voorbij komen om toch iets meer diepte aan een velletje DSP te geven. En dat was door het DSP een stuk in te scheuren op twee plaatsen en het middelste deel van op te rollen. Op die manier zie je ook de achterkant van je DSP.

Ik had dit kaartje vorige maand al gemaakt (het moest in het eerste weekend van mei verstuurd worden). De belangrijkste producten die ik voor deze kaart gebruikt heb zijn inmiddels niet meer in de catalogus te koop. Maar je kunt deze kaart natuurlijk met allerlei andere producten namaken!

Ow.. en het principe van een swap is dat je natuurlijk ook een kaartje terugkrijgt! De kaart hieronder is gemaakt door Nicolina Leunk-Zevenhuijzen.