Voor deze bijzondere Prulleke kleurencombinatie CASE-te ik een kaart van Prulleke 😀

Deze kleurencombinatie is bijzonder omdat Leonie voor deze opdracht geen kleuren heeft opgegeven maar meer een beschrijving van een kleur: Maak een project met een bestaande kleur, een nieuwe kleur, een terugkerende kleur en een In Color.
Stampin’ Up! heeft begin deze maand een kleurenwissel gedaan dus naast het reguliere wisselen van 5 oude In Colors door 5 nieuwe In Colors zijn er ook een aantal oude In Colors uit voorgaande jaren teruggekomen als permanente kleur en zijn er ook een aantal volledig nieuwe kleuren toegevoegd aan het permanente assortiment. Dat betekende natuurlijk ook dat sommige kleuren uit het assortiment zijn gegaan maar ik moet zeggen : ik vind de toegevoegde kleuren echt een verbetering!

En omdat deze maand nog steeds Zany Zoo in de schijnwerpers staat wilde ik daarmee een kaart maken. In 2020 had Leonie een kaart gemaakt die mij heel leuk leek om na te maken. Ik koos voor de kleuren Crushed Curry, Azure Afternoon, Berry Burst en Boho Blue. Ik pakte een stuk Fluid100 aquarel papier en ben met de Water Painters en de inktpads Crushed Curry, Berry Burst en Boho Blue aan de gang gegaan. Toen dat gedroogd was heb ik deze met de Deckled Recktangle Dies uitgestanst en ook meteen een mat Boho Blue kaartkarton gestanst met een iets grotere stans. Deze kon ik opplakken op een kaartbasis van Extra Stevig Very Vanilla kaartkarton. Het Fluid100 aquarelpapier is namelijk niet echt kraakwit dus vond ik Very Vanilla net wat mooier staan.

Op een restje Basic White stempelde ik in Stazon inkt de tijger uit Zany Zoo. Met de waterpainters en Berry Burst en Azure Afternoon inkt gaf ik de tutu en de schoenen een kleurtje. Na wat droogtijd kon ik de tijger uitstansen met de Zany Zoo stansen en deze kon met dimensionals op de kaart.

In de Zany Zoo stansen zitten ook andere stansen zoals het vlaggetje en de bloemetjes. Uit Crushed Curry stanste ik de vlag en twee bloemetjes. Diezelfde bloemetjes stanste ik daarna ook nog uit met Azure Afternoon en Berry Burst kaartkarton.

Op het vlaggetje stempelde ik met Stazon inkt de spreuk uit Zany Zoo. Wat bloemetjes langs de spreuk en daarmee was mijn kaart. Ik vind het echt een kleurexplosie!