De Stampin’ Hop! Instahop is net live gegaan en het thema voor deze maand zijn de nieuwe In Colors.

Elk jaar verschijnen er 5 nieuwe kleuren die 2 jaar lang in de catalogus gaan blijven. Deze kleuren worden In Colors genoemd. De In Colors van 2 jaar terug (Evening Evergreen, Soft Succulent, Fresh Freesia, Polished Pink en Pale Papaya) zijn per ingang van 2 mei dus vervangen door 5 nieuwe kleuren. De In Colors van vorig jaar (Starry Sky, Orchid Oasis, Tahitian Tide, Parakeet Party en Sweet Sorbet) blijven nog een jaartje en zullen dus volgend jaar mei vervangen worden.

Het thema van deze maand zijn zoals gezegd de nieuwe In Colors. Ik moest best wennen aan de kleuren want ze zijn vrij ingetogen. Maar nu ik er al bijna een maand mee geknutseld heb vind ik ze echt geweldig. Ze passen – juist omdat ze wat ingetogen zijn – heel mooi bij de andere kleuren in de blijvende collectie. Ik zie het als een orkest waarbij de In Colors de drums, gitaar en basgitaar zijn die zorgen voor een vaste basis waar de andere instrumenten overheen soleren. Maar dit keer zijn het alleen de In Colors die ik in deze kaart wil laten zien.

Omdat ik de 5 kleuren de volle aandacht wil geven heb ik de rest van de kaart rustig gehouden. De kaartbasis van Pebbled Path en een mat van Basic White kaartkarton zijn daarvoor de basis. Daarop heb ik een strookje DSP van de 5 In Colors geplakt : Boho Blue, Wild Wheat, Pebbled Path, Moody Mauve en Copper Clay. Die laatste kleur is mijn favoriet van de 5 (de kleur doet me zo denken aan de herfst!) en dus heb ik daar ook lint van gekocht. Een van de stansen uit de Artistic Dies met Basic White (en een stukje adhesive sheet op de achterkant) brengt de 5 kleuren samen. De tekst komt uit Artistically inked en deze heb ik met Wild Wheat gestempeld op een smal strookje Basic White. De randjes heb ik daarna een mooi kartelrandje gegeven met de Happy Labels Pick-a-Punch waarna ik het strookje met dimensionals op de kaart heb geplakt.

Welke kleur is jouw favoriet? Kun je nog niet kiezen, neem dan vooral ook een kijkje bij de 8 andere deelnemers van de instahop voor nog meer inspiratie met deze 5 kleuren. Ik weet zeker dat je niet teleurgesteld zult zijn! Start op mijn instagram pagina en hop daarna door naar de andere deelnemers.