Met deze kaart doe ik vanavond mee aan Prulleke’s Boter-Kaas-en-Eieren oftewel Tic-Tac-Toe.

En omdat de Zany Zoo bundel nog steeds mijn bundel voor deze maand is heb ik natuurlijk ook bij deze kaart gekeken of ik deze bundel kon gebruiken in de opdracht.

Hier links zie je de kaart waarop je een lijn moet uitkiezen van aanwijzingen waarmee je je kaart gaat maken. Ik koos voor de onderste lijn : Kader – Embossing Folder – Nieuwe Kleur.

Ik had een kaart gezien van Brian King die de Labels Aglow Dies gebruikte als kader voor een diertje. In mijn geval werd dat de dansende tijger uit Zany Zoo.

De kaartbasis is van de nieuwe kleur Lemon Lime Twist kaartkarton. Daarop zit een mat Gray Granite en daarop zit weer een mat Lemon Lime Twist. Tot slot gebruikte ik nog een mat Soft Sea Foam waar ik dus het kader uit stanste met de Labels Aglow Dies en daarna het paneeltje wat relief gaf met een van de 3 Basics Embossingfolders.

De tekst heb ik gestempeld met Gray Granite inkt op een strookje Lemon Lime Twist en deze kreeg een accentstrookje erachter van Gray Granite.

Dat was allemaal basis voor de blikvanger van de kaart : de dansende tijger uit de Zany Zoo stempelset. Ik heb hem met Memento inkt gestempeld op een rest Basic White kaartkarton. Daarna heb ik de tijger ingekleurd met Stampin’ Blends in de kleuren Lemon Lime Twist, Gray Granite en Soft Seafoam. Toen ik klaar was met inkleuren heb ik de tijger uitgestanst met de coordinerende Zany Zoo stansen en met dimensionals in het midden van het kader geplakt.

Ik dacht dat de Zany Zoo bundel totaal niet mijn ding zou zijn, maar ik vind de set inmiddels echt zo leuk!!