Pas geleden ontdekte ik een lekker nieuw drankje. En kijkend naar het etiket dacht ik : dat zou ook een leuke kaart zijn!

De Sweet Citrus bundel is mijn bundel voor deze maand en dat past perfect bij mijn inspiratiefoto. Ik begon met het stempelen van de citroenen in Daffodil Delight. De binnenkanten heb ik eerst afgestempeld zodat deze iets lichter waren dan de buitenkanten.

Daarna heb ik het paneeltje tussen de Sweet Citrus Hybrid Embossingfolder en Sweet Citrus Dies gedaan. Door het geheel door de Stans- en Embossmachine te halen worden de citroenen uitgestanst EN krijgen ze relief en 1 keer!

De Bundaberg letters werden de letters HAPPY op mijn kaart en deze heb ik met de Alphabet a la Mode Dies en Basic Black kaartkarton met adhesive sheet op de achterkant uitgestanst. Daardoor hoef je geen lijm op de smalle letters te doen maar maak je als het ware stickers van je uitgestanste letters.

De blauwe vlag werd in mijn geval een strook Azure Afternoon waar ik met zwarte inkt en de Biggest Wish stempelset het woord birthday op stempelde. Ik heb aan beide uiteinden een vlaggetje geknipt en deze uiteinden daarna wat teruggevouwen. Achter het midden van de strook dimensionals te doen en aan de uiteindes wat lijm krijg je een mooie diepte in je vlag.

Toen alle onderdelen klaar waren kon ik alles gaan plakken. Op een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton plakte ik een mat Azure Afternoon. Daarop ging weer een kleinere mat Basic White en daarop plakte ik eerst de letters HAPPY en de blauwe vlag. Daarna plakte ik de citroentjes met lijm en dimensionals op de kaart.

Ik vind de kaart echt heel leuk geworden en de oorspronkelijke inspiratie is er duidelijk in te herkennen!