Het is inmiddels anderhalve week geleden dat Leonie (Prulleke) – mijn upline – haar Prulleke Teamdag had georganiseerd. En ik heb ervan genoten!

De reden dat ik hier nog niets over geplaats had is omdat een van de kaartjes die ik gemaakt had wilde versturen naar iemand die dat nog niet mocht weten. Inmiddels weet ik dat de kaart aangekomen is en schrijf ik dus deze post.

Leonie had de ruimte waar we zaten versierd in ruimte-thema. Zelfs de flesjes water waren getransformeerd naar kleine raketten! Er hingen sterren door de ruimte en op de tafel stonden vazen met planeten, astronauten en space-shuttles. Prulleke Monique had haar gelukkig meegeholpen met het maken van de versieringen.

De dag begon om 10:00 met een swap: ik had voor alle Prullekes die meededen aan de swap een klein doosje gemaakt met de Sweet Citrus bundel. In het doosje had ik citroensnoepjes gedaan en ik had het doosje versierd met wat citroenen. Ook had ik met de citroen en een van de blaadje op een vel krimpfolie (geen Stampin’ Up! product) gestempeld en uitgestanst (en een klein oogje bovenin gemaakt). Daarna heb ik de onderdeeltjes met mijn heattool verhit waardoor het 40% van de originele grootte werd. Dit kon ik aan een ringetje vastmaken en daarmee had ik een klein hangertje gemaakt voor aan de telefoon (bijvoorbeeld). In ruil voor mijn doosje kreeg ik trouwens een aantal hele leuke kaarten en doosjes weer terug! Helaas heb ik geen foto gemaakt van mijn swap…

Daarna ging het verder met een loterij waarbij een stempelset te winnen was waarna we verder gingen met wat kennismakings-spelletjes. Vervolgens was het aan Herma om de eerste knutselworkshop te doen. Een Fun Fold met de (inmiddels retired) Framed Florets.

En toen was het alweer lunchtijd! Na de lunch was het mijn beurt. Ik had een presentatie voorbereid (tijdens een Teamdag wordt er niet alleen geknutseld maar is er ook altijd een zakelijk praatje) over het zijn en blijven van een hobby-demonstrator (een demonstrator die de kwartaal-omzet voornamelijk haalt uit eigen aankopen). De meeste Prulleke’s zijn namelijk hobby-demonstrator en voor hen waren mijn tips en truuks erg leerzaam.

Na mijn presentatie was er weer een korte loterij en een spelletje waarna Miranda de volgende knutselworkshop gaf. Ze gaf alle Prulleke’s een doosje ‘bling’ waarmee we een hele leuke schudkaart gemaakt hebben. Ik heb mijn kaart thuis afgemaakt want mijn energie was inmiddels vrij laag en dus ziet mijn kaart er iets anders uit dan Miranda hem had gemaakt. Maar dat is creatieve vrijheid toch?

Na nog een spelletje en een loterij sloot Leonie de dag af met een laatste knutselworkshop. Ze had een pakketje van kaartkarton en Memories & More kaarten gemaakt waarmee je heel gemakkelijk zelf kaarten kunt maken. De meeste Prullekes waren echter zo aan het kletsen dat er niet veel kaarten meer gemaakt zijn. Ook deze kaart heb ik dus later thuis gemaakt.

En zo vloog de dag voorbij! Ik vond het ontzettend leuk om kennis te maken met mijn andere Team Prulleke leden. Ik heb heerlijk geknutseld, gelachen en gekletst. Na het opruimen van de ruimte zijn we nog met een groot aantal Prulleke’s wat gaan drinken op een terras in de buurt en daarna met een nog kleiner groepje hebben we ook nog in een restaurant lekker gegeten. Toen ik thuis kwam was mijn energie helemaal op, maar dat was het allemaal waard!

Ow.. en de kaarten die ik gemaakt heb :

Wil je nu ook bij een Prulleke Teamdag aanwezig zijn? Je kunt instappen bij Team Inky en dan mag je ook mee naar de Prulleke Teamdag! Deze maand is er werkelijk een geweldige aanbieding! Je leest er meer over op de Team Inky pagina.