Deze maand werd de Prulleke Fans swap opdracht bedacht door Marissa de Bruijn en ik maakte daar deze kaart voor.

De Prulleke Fans Facebook groep is opgericht door de vaste kijkers van de Prulleke Facebook live op woensdagavond. We houden er elke maand een swap (waarbij je 1 kaart maakt die je naar een die maand afgesproken lid van de groep stuurt. Je krijgt dan ook een kaart van een lid van de groep terug in de brievenbus) en we sturen elkaar een kaartje bij een verjaardag. En verder delen we daar onze knutsels en knutsel aankopen.

De opdracht deze maand was om een kaart te maken met zwart, wit en 1 kleur (licht en donkertinten waren toegestaan) met de layout zoals rechts afgebeeld.

Ik vond dat ik de Warm Welkom stempelset en de coordinerende Warm Welcome Dies (niet meer te bestellen) nog niet genoeg had gebruikt dus ik ben met die combinatie aan de slag gegaan. Ik koos een leuk DSP design uit het Delightfully Eclectic DSP. De hoofdkleur van dat design is Bubble Bath dus de matten achter de stukjes DSP werden die kleur kaartkarton. (De exacte maten van mijn vakjes weet ik helaas niet meer.. )

De kaartbasis is een stuk Extra Stevig Basic White kaartkarton wat ik sneed op 13.5 x 27 cm zodat ik een vierkante kaart van 13.5×13.5 kon maken.

Op een restje Basic White stempelde ik met Memento zwarte inkt wat afbeeldingen. Nadat ik ze ingekleurd had met Stampin’ Blends markers (Fresh Freesia en Basic Black) heb ik ze uitgestanst. Ook stanste ik nog een hartje en het krukje, bloempotje en bloemetjes uit met de Zany Zoo stansen. Tot slot strikte ik nog wat Bakers Twine om mijn kaart en klaar was de kaart! Begin deze maand heb ik de kaart op de bus gedaan (we spreken een weekend af waarop de kaart gepost moet worden, op die manier krijgt iedereen ook ongeveer tegelijk een kaart terug in de brievenbus) en een paar dagen lag deze kaart in mijn brievenbus. je ziet duidelijk dat we dezelfde inspiratiebron hebben gehad, maar de kaart is totaal anders! Bedankt voor je leuke kaart Debby van Tulden!