Welkom op de nieuwe Stampin’ Hop! instahop. Elke 3e vrijdag van de maand om 19:00 uur delen een aantal Stampin’ Up! demonstratrices hun inspiratie.

Het thema voor deze maand is “Voor de mannen”. Mannenkaarten zijn lastig. Als kaartmakers willen onze kaarten vaak beplakken met bling, strikjes of andere tierelantijntjes maar dat zijn volgens mij niet de kaarten waar de meeste mannen van houden. Zij houden maar mijn idee van stoere kleuren en niet te veel gedoe.

En dus heeft mijn kaart stoere kleuren en niet te veel gedoe 😀

Mijn kaartbasis is van Extra Stevig Basic White kaartkarton. De mat is gemaakt van Lost Lagoon kaartkarton en zit met dimensionals op de kaartbasis om toch wat extra’s te geven aan de kaart. En daarop zit mijn bestempelde paneel Basic White kaartkarton.

De achtergrondstempel Spiral Dye is voor mijn gevoel ook een ‘stoere stempel’. De vlekken hebben iets weg van camouflage. In plaats van de stempel in 1 kleur af te drukken heb ik besloten om met Sponge Daubers de inktkleuren Misty Moonlight, Lost Lagoon en Pool Party aan te brengen op de stempel. Eerlijk gezegd : het makkelijkste is als je daarbij de Stamparatus gebruikt die helaas uit het assortiment is. Op die manier kun je namelijk meerdere keren op exact dezelfde plaats stempelen waardoor je nog wat extra inkt kun aanbrengen en stempelen als je toevallig een stukje hebt gemist.

De tekst op de kaart komt uit Een rondje gelukswensen en heb ik met Misty Moonlight inkt gestempeld.

Ik heb mijn drang om een wit strikje en wat bling toe te voegen weten te bedwingen en besloen dat dit mijn mannenkaart is voor deze hop!

Wil je nog meer inspiratie voor projecten in dit thema? Ga dan naar Instagram en hop langs alle 7 deelnemers. Vergeet niet om commentaar achter te laten. Dat vinden we allemaal erg leuk! Veel plezier!