Afgelopen week kreeg ik het bericht dat Lise (de dochter van vrienden Nelly en Edwin) geslaagd was. Dat verdient een kaartje!

Een van de designs uit het Delightfully Eclectic DSP is een soort lijntjespapier. Dat leek mij het perfecte design voor een geslaagd kaartje want daar kon ik met de Classic Letters het woord GESLAAGD op stempelen. Stempelsets met alleen maar letters zijn ideaal als je je eigen teksten op je kaart wilt zetten. Op die manier ben je niet gebonden aan wat de ontwerper van een stempelset verzint.

De letters waren alleen zodanig groot dat ik het hele woord niet op 1 regel kreeg. Maar omdat Lise de PABO kiest als vervolgopleiding (en vanwege ‘creatieve vrijheid’ ) besloot ik dat het wel geinig zou zijn als ik bewust het woord op de verkeerde plaats zou afbreken 🙂

De letters heb ik trouwens gestempeld met Misty Moonlight. Daarna heb ik met Crushed Curry wat balonnen erbij gestempeld uit Celebrate with Tags. En ik vond dat er nog een HOERA bij moest en die vond ik in de stempelset Warm Welkom. Deze tekst stempelde ik met Fresh Freesia.

Ik heb het paneeltje daarna op een kaartbasis van Crushed Curry kaartkarton geplakt en de kaart kon vlug op de bus. Lise zal de kaart ondertussen wel ontvangen hebben dus dan kan ik hem ook hier laten zien aan jullie.