Deze fantastische kaart heb ik niet zelf bedacht. Ik heb hem geCASEt van Elizabeth Price – een van de Artisan design team leden van 2023.

Jaarlijks wordt door Stampin’ Up! een aantal demonstrators uitgenodigd om lid te zijn van Artisan design team. Een jaar lang krijgen deze leden producten gratis van Stampin’ Up! om daarmee projecten (niet alleen kaarten) te maken, tips te geven over Stampin’ Up! producten en natuurlijk iedere stempelaar te inspireren. Ik vond de kaart van Elizabeth zo mooi dat ik hem graag ook in mijn Inky’s bundel reeks wilde laten zien. Mijn kaart is een klein beetje anders want ik vond exact namaken dan toch wat te ver gaan.

Ik koos voor een kaartbasis van Daffodil Delight. Daarna sneed ik een stuk Basic White kaartkarton waar ik met een van de Basic Borders dies aan de bovenkant een stuk heb afgestanst. Ook heb ik met de 2″ Cirkel pons een gat geponst.

Op een stukje printerpapier heb ik strookjes kaartkarton geplakt van ongeveer 1 cm breed. Ik koos hiervoor de kleuren Calypso Coral, Pumpkin Pie, Daffodil Delight, Lemon Lolly, Pool Party en Lost Lagoon. Ik sneed dit paneeltje op maat (6×6 cm) zodat het achter het uitgestanste gat zou plakken. Ik plakte de strookjes achter het gat en daarna kon het witte paneel op mijn kaart.

Met de Sweet Citrus stempelset stempelde ik met Pumpkin Pie inkt mijn sinaasappels op Basic White. Daarna heb ik ze relief gegeven en tegelijk uitgestanst met de Sweet Citrus Hybrid Embossing folder. Op een restje Basic White stempelde ik ook nog wat bloemetjes en blaadjes (met Calypso Coral, Daffodil Delight en Lost Lagoon) uit de Sweet Citrus stempelset. Deze heb ik ook uitgestanst met de Sweet Citrus Dies. De sinaasappels, bloemen en blaadjes heb ik daarna op de kaart geplakt met lijm of dimensionals.

Ik vond dat er ook nog een tekst op moest en deze heb ik met Lost Lagoon inkt onderaan de kaart gestempeld. Meestal probeer ik de tekst te stempelen voordat ik een paneel op de kaart plak maar omdat er geen dimensionals onder zitten vond ik dat het zo ook wel kon.