Op Makkelijke maandag maak ik kaarten waar je geen Stans- en Embossmachine voor nodig hebt en ook geen enorme voorraad aan knutselspullen.

Omdat ik deze maand veel met Sweet Citrus werk heb ik ook deze kaart gemaakt met die stempelset. Je zou het bijna niet zeggen, maar de koffiemok-vlekken zijn gemaakt met de schil-stempel van het schijfje citrusvrucht!

De kaartbasis is van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Daarop zit een mat van Early Espresso en daarop zit het paneel waar ik de koffiemokvlekken op gestempeld heb. Ik heb hiervoor de kleuren Early Espresso, Pecan Pie en Basic Gray gebruikt. Door de stempel soms eerst een keer te stempelen op een stukje afvalpapier en daarna pas op het echte paneel (en daarna ook nog eens op hetzelfde paneel te stempelen) krijg je verschillende tinten ‘koffievlekken’.

De tekst heb ik gestempeld met Early Espresso inkt op een strook Pecan Pie kaartkarton. Ik heb hiervoor de Alphabest stempelset gebruikt. Nog zo’n handige letterset waarmee je je eigen teksten kunt maken! Ik heb daarna iedere letter uitgeponst met de Best Label Punch en ‘speels’ op de kaart geplakt.

Meer had deze kaart niet nodig!