Vanavond is er weer een TicTacToe uitdaging op de Facebook pagina van Leonie François en dit is mijn inzending.

Hier rechts zie je het boter-kaas-en-eieren bord wat Leonie vorige week bekend maakte en waar ik mijn winnende lijn uit gekozen heb. Dat is op basis van de voorkant van mijn kaart misschien niet heel duidelijk, maar ik koos dus voor: Verjaardag, Pop-up kaart en strepen.

Ik had op YouTube een leuk filmpje gezien van Srushti Patil. Daar laat ze op vrij eenvoudige manier zien hoe je een pop-up kaart maakt. Bovendien zijn de aanwijzingen in centimeters. Vaak zijn buitenlandse filmpjes in inch en dat is toch net wat lastiger.

Mijn kaartbasis is Misty Moonlight kaartkarton. Ik besloot mijn kaart aan de binnenkant te versieren met het Let’s go Fishing DSP waar allemaal strepen op staan. Ik heb niet zoveel met de vis-thema op het DSP, maar de achterkanten daarvan zijn erg leuk. De kleuren die gebruikt worden zijn ook wat rustiger waardoor dit DSP ook ideaal is voor mannenkaarten! (en tot 30 juni met 15% korting!!)

Op de voorkant heb ik wat van het 2023-2025 In Color DSP geplakt en daarop zit een stuk Boho Blue kaartkarton waar ik met de Countryside Corners stempelset en Misty Moonlight inkt op gestempeld had en daarna met de coordinerende stansen een rand uitgestanst heb. Toevallig bestaat de rand uit allemaal streepjes 🙂
Ook heb ik met diezelfde stansen nog een achtergrond in Basic White gestanst.

De fles en bos bloemen komen uit Bottled Happiness en deze heb ik gestempeld met Boho Blue en Misty Moonlight en daarna uitgeknipt. De witte achtergrond zit achterop het frame geplakt, Dit geheel zit met dimensionals op de kaart. De fles heb ik met Glue dots opgeplakt om het net een klein beetje los te houden van de witte ondergrond en de bos bloemen heb ik daarna nog met dimensionals erop geplakt.

Aan de binnenkant zit nog een paneel van 9×9 cm Misty Moonlight kaartkarton waar ik ook een stuk 2023-2025 In Color DSP op geplakt heb (streepjes!). Daarop zit een stuk Basic White wat ik twee keer heb uitgestanst met dezelfde Countryside Corners stans waardoor ik een 8 hoek kreeg. Deze heb ik nog bestempeld in Boho Blue met een proficiat stempel uit Een rondje gelukswensen waarmee het ook helemaal duidelijk wordt dat het een verjaardagskaart is.

En daarmee vond ik mijn kaart af! Of had ik er nog ergens wat bling op moeten doen? Laat me weten wat jij zou doen in het commentaar!