Iedereen die deze maand bij mij een bestelling plaatst krijgt dit kaartje.

En natuurlijk moest ik nog een keer de Sweet Citrus stempelset gebruiken! Deze keer heb ik geen citrusvruchten gestempeld maar heb ik wel de kleuren nog een keer gebruikt die ik deze maand voor de vruchten gebruikte.

In de stempelset Seasons of Chic zit zo’n leuke ‘verfstreep’ en die heb ik gebruikt om met Sweet Corbet, Pumpkin Pie en Crushed Curry inkt drie van die strepen onder elkaar te stempelen op de voorkant van een Basic White Notecard. Diezelfde afdrukken deed ik ook nog op de rand van de bijbehorende enveloppe.

Daarna heb ik de bloemetjes uit de Sweet Citrus stempelset gepakt en met Pebbled Path de bloemen over de strepen heen gestempeld.

Ook de tekst komt uit Sweet Citrus en ook deze heb ik met Pebbled Path gestempeld.

Wil jij ook zo’n kaartje? Je hebt nog een week de tijd om je bestelling te plaatsen! Tot 30 juni is bijna al het DSP te koop voor 15% korting dus kijk ook vooral daar even! Je kunt me mailen voor je bestelling, contact opnemen via de contactpagina op deze site, of je bestelt gewoon zelf op www.stampinup.nl.