Producten van Stampin’ Up! kun je heel gemakkelijk combineren want het past allemaal bij elkaar. En deze kaart is daar het bewijs van.

Deze kaart gebruikt echt een hele boel verschillende producten : uiteraard kaartkarton, maar ook inkt, stempels, een stans, een pons, DSP en een lintje. En het leukste is : het coordineert allemaal bij elkaar!

Mijn kleuren heb ik gekozen op basis van mijn strookje Delightfully Eclectic DSP: een kaartbasis van Old Olive kaartkarton en Night of Navy als mat voor de witte rechthoek en het achtergrond paneel.

Op het witte paneel voor de achtergrond heb ik eerst het strookje DSP geplakt en daarna kon het op de Night of Navy mat. Vervolgens heb ik de CountrySide Corners stempel gepakt en de buitenste rand gekleurd met mijn Night of Navy Stampin’ Write marker. Daarmee kon ik het leuke stippellijntje langs mijn DSP maken. Het lijntje kon ik niet in 1 keer maken dus ik had een minder mooie overgang, maar dat heb ik handig weggewerkt achter mijn cirkel 😉

Ik heb nog een Night of Navy lint om het paneel heen geplakt en daarna kon dat op mijn kaartbasis.

De volgende stap was om de cirkel van Proficiat te stempelen in Night of Navy inkt op een rest Basic White. De tekst komt uit Een rondje gelukswensen. Volgende maand ga ik meer van deze stempelset laten zien. De tekst kon ik daarna uitponsten met de nieuwe 2 3/8″ Cirkel pons.

De kaarsjes komen uit de Celebrate with Tags dies, de stansenset die perfect coordineert met Celebrate with Tags. Ik heb de kaarsjes uitgestans in 3 kleuren: Calypso Coral, Night of Navy en Old Olive. De gele vlammetjes zijn met diezelfde stans en Crushed Curry kaartkarton gemaakt waarbij ik de kaars weg heb geknipt.
Zoals gewoonlijk was ik weer vergeten om adhesive sheet op de achterkant van mijn kaartkarton te doen voordat ik ging stansen dus moest ik mijn alternatieve methode gebruiken : een dot Tombow lijm op een siliconen matje en met een sponge dauber de lijm aanbrengen op de achterkant van mijn kaarsen. Deze bevatten namelijk niet veel plek om met mijn lijm rechtstreeks te lijmen. Ik zou dan vrijwel zeker ernaast lijmen en dat ga je zien. Maar met een sponge dauber kun je een dun laagje lijm aanbrengen zonder dat je het uiteindelijk gaat zien. De 3 kaarsen heb ik ook rechtstreeks op de cirkel geplakt. Dimensionals zijn ook niet aan te brengen op de achterkant (tenzij ik foam adhesive sheet had gebruikt misschien?)

De Night of Navy mat heb ik gemaakt door mijn witte cirkel op een iets groter stuk Night of Navy kaartkarton te plakken en met een schaar een paar milimeter langs de witte rand af te knippen. Een 2 1/4″ pons zou dan misschien makkelijker zijn geweest (dan had ik daar de witte cirkel mee kunnen ponsen) maar die heeft Stampin’ Up! op dit moment niet in haar assortiment. Ik kon het geheel daarna natuurlijk wel met dimensionals op mijn kaart plakken.

Zoals je leest heb ik nogal wat techniekjes toegepast op deze kaart maar daardoor vind ik hem ook wel erg leuk geworden!