Deze nederlandstalige bundel is deze maand mijn Inky’s Bundel. De stempelset is ideaal voor allerlei gelegenheden en de cirkelpons is echt niet alleen voor deze set!

Ik heb dit keer voor iets minder uitbundige kleuren gekozen omdat ik nog wat mannenkaarten nodig had voor mannen in mijn omgeving die binnenkort jarig zijn. Sommige daarvan zullen vast blij zijn met elk kaartje wat ze krijgen maar ik zie ze niet zo ervoor aan dat ze enorme bloemen-liefhebbers zijn. Ook die kaarten zijn nodig!

Ik heb gekozen voor een kaartbasis van Night of Navy omdat ik deze kleur ook als lint heb EN ik het gestempelde tafereeltje wel vond passen in deze kleur. Op de kaartbasis zit een mat van Pebbled Path en daarop zit een strookje van het Zoo Crew DSP. Dat is dat DSP met al die leuke beestjes erop. Maar op de achterkant van al die leuke beestjes zitten allemaal zwart-witte designs en de kleine golfjes vond ik perfect passen bij mijn zee/zon afbeelding.

Met een klein beetje Stampin’ Seal op mijn kaart kon ik mijn Night of Navy ribbon op de kaart vastmaken.

En toen bleef de cirkel over. Ik begon met de zon/zee stempel uit Een rondje gelukswensen. Deze heb ik met Night of Navy inkt voorzien, 1 keer afgestempeld op een restje papier en daarna gestempeld op een stuk Basic White kaartkarton. Daarna heb ik met mijn 2 3/8″ cirkelpons de afbeelding uitgeponst waarbij ik ervoor zorgde dat de onderkant van de afbeelding ook aan de onderkant van mijn uitgeponste cirkel zou komen zodat ik aan de bovenkant wat meer plek over zou houden. In die lege ruimte bovenin stempelde ik daarna in Pebbled Path inkt de tekst Ik wens jou. En met diezelfde kleur stempelde ik daarna ook de tekst ‘een fijne verjaardag’. De cirkel kon met dimensionals op mijn kaart en klaar was deze kaart alweer!

Soms hebben kaarten gewoon niet zoveel tijd nodig!

Wat denken jullie ? Heeft deze kaart nog bling nodig? Of is het dan geen mannenkaart meer? Laat het maar weten in het commentaar onder dit bericht.