We zijn bezig met het afbreken van onze schuur zodat we een grotere kunnen bouwen. En tijdens het opruimen van die schuur zag ik de oude muur en dacht: hmmz…

Ik schreef al eerder : mijn voorraad verjaardagskaarten voor mannen was leeg en dus heb ik deze week wat van die kaarten gemaakt.

De muur van de oude schuur was de inspiratie voor deze kaart: een paneel Very Vanilla waar ik elke 2 centimeter een rillijn heb gezet. Normaal gesproken zet je een rillijn alleen om de vouwlijn van je kaart te maken maar eigenlijk is zo’n rillijn ook een leuk accent!

Op de foto zie je ook een schuin grijs ‘ding’. Volgens mij wordt die gebruikt om de muur van de schuur recht te houden maar zo bouwkundig ben ik niet. Maar ik vond het wel een leuk accent dus heb ik een smal strookje Pebbled Path gesneden en daarop mijn spreuk gestempeld (in Pebbled Path inkt). De spreuk komt uit de Echt iets bijzonders stempelset.

De kaartbasis is Pecan Pie kaartkarton, een van de nieuwe kleuren, en daarop zit een paneeltje van het Let’s go fishing DSP. Dit DSP heeft een visthema (de naam zegt het al) maar op de achterkant zitten weer hele leuke designs die je ook voor andere gelegenheden kunt gebruiken.

Mijn Very Vanilla paneeltje heb ik met dimensionals op het DSP geplakt en om de kaart toch een beetje op te leuken heb ik nog wat Classic Matte dots toegevoegd.