Ponsen zijn ideaal als beginnend knutselaar. En helemaal de cirkelponsen want je kunt ze bij vanalles gebruiken!

Op een paneeltje Basic White van 9×13.3 cm heb ik met Stazon zwarte inkt de afbeelding gestempeld uit In the Moment. Daarna heb ik mijn kleinste Water Painter gepakt en met de inktkleuren Blueberry Bushel en Berry Burst de afbeelding ingekleurd. Door goed in de gesloten inktpad te knijpen druk je wat inkt in de deksel en deze kun je oppakken met je water painter. En door meer water te gebruiken kun je de kleur lichter maken.

Daarna heb ik mijn 2″ en 2 3/8″ cirkelpons gepakt en een kleine cirkel uitgeponst uit Basic White en een grotere uit Berry Burst. Op de kleinere heb ik met de stempels uit Een rondje gelukswensen de tekst en de stralen gestempeld in Blueberry Bushel en Berry Burst inkt.

Mijn kaartbasis is van Extra Stevig Basic White kaartkarton en hierop zit een mat van Blueberry Bushel kaartkarton.

Toen ik alle onderdelen ging proefleggen vond ik het nog wat te netjes. En dus heb ik alle randjes van de cirkels, de mat en het bovenste paneel behandeld met de scherpe kant van mijn schaar. Als je daarmee langs je papier gaat maak je een rafelige rand. Op mijn twee cirkels heb ik nog een klein strikje geplakt (glue dot) van wat zwart bakers twine.

En dat was genoeg om tevreden te zijn over mijn kaart. De mat en bovenste paneel heb ik op de basiskaart geplakt, de kleine cirkel op de grotere cirkel en de grotere cirkel heb ik daarna met dimensionals op de kaart geplakt.