Mijn petekindje Elin treedt vanavond op tijdens haar afscheidsmusical op de lagere school maar ik kan er niet bij zijn. Maar ik kon wel een kaartje sturen om haar Toi Toi Toi te wensen!

Voor als je het nog niet weet : artiesten wensen elkaar geen succes voor een voorstelling. Dat brengt namelijk ongeluk. En dus wensen artiesten elkaar Toi Toi Toi (in engelstalige landen zeggen ze ook wel Break a leg).

Het Zoo Crew DSP bevat allerlei leuke diertjes die je voor allerlei gelegenheden kunt gebruiken. Deze dansende wezel leek mij uitermate geschikt voor een muscial-kaart 😀

De layout van deze kaart is trouwens een uitwerking van de opdracht van Prulleke’s Facebook live van deze week. Ik heb een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton genomen met een vouw aan de bovenkant. Aan de voorkant van de kaart hield ik twee stroken van 4.5 cm over. Op het deel ertussen plakte ik met Tear-n-Tape wat windowsheet. Dat ziet er natuurlijk niet zo mooi uit dus heb ik daarna twee stroken van een design uit Masterfully Made DSP gesneden en erbovenop geplakt. Daarmee was de basis van mijn kaart klaar.

De dansende wezel knipte ik uit een van de designs uit het Zoo Crew DSP. De gordijnen stanste ik met een van de stansen uit de Zany Zoo Dies met Pumpkin Pie kaartkarton. Deze gordijnen kon ik daarna op het iets kleiner gesneden overgebleven deel van de voorkant van mijn kaart plakken en de wezel kreeg wat dimensionals. Ik vond dat het geheel nog een mat nodig had en daarom sneed ik een iets groter stuk Lemon Lolly kaartkarton voor erachter. Daarna kon ik dit met dimensionals vastmaken aan mijn kaart.

Aan de binnenkant stempelde ik met Pumpkin Pie inkt de tekst. Deze komt uit de Vrolijke Viooltjes stempelset. Ik heb met deze tekst wel eens kaarten voor mensen bij wie ‘Beterschap’ niet zo geschikt was, maar ik vond dat zo’n leuke gelegenheid als deze waar ik niet bij kon zijn ook heel geschikt is. Want ik denk vanavond ook aan mijn petekindje en hoop dat ze het goed doet en plezier heeft!