Mijn bundel van deze maand is ook perfect te combineren met andere producten van Stampin’ Up! Deze keer zijn het de Foursquare Decorative Masks.

Ik koos 2 van de vier stencils uit de Foursqare Decorative Masks en met blending brushes en de inktkleuren Copper Clay en Bubble Bath heb ik een achtergrond gemaakt op een paneel Basic White.

Daarna stempelde ik op een ander stuk Basic White de tekst Proficat en de cupcake met Copper Clay inkt. Met de 2 3/8 cirkelpons ponste ik de tekst uit. Met een water painter heb ik de cupcake daarna voorzichtig ingekleurd met Copper Clay en Bubble Bath inkt. Daarna heb ik met zilveren Wink of Stella wat spetters eroverheen gemaakt. De cupcake kon ik vervolgens met mijn schaar uitknippen.

In de linkerbovenhoek van mijn achtergrond paneel heb ik een stukje Copper Clay lint vastgeniet. Daarna kon dit paneel op mijn basiskaart van Extra Stevig Basic White kaartkarton. De cirkel en de cupcake heb ik daarna met dimensionals erop geplakt. En voor nog wat extra bling heb ik wat Rhinestone Basic Jewels toegevoegd.

En klaar was mijn kaart!