Dit is mijn kaart voor de Facebook Live uitzending van Prulleke vanavond. Het is een hele andere kaart geworden dan ik had gedacht.

Toen ik vorige week deze kleurencombinatie te zien kreeg dacht ik meteen aan de Vrolijke Viooltjes. Ik zou een kaart vol viooltjes maken met de bijbehorende stansen.

Maar dit is ook de tweede week van de sloop van onze schuur en afdak. Peter (mijn vriend) en ik zijn al anderhalve week bezig hiermee. We zijn gestart met het weghalen van de golfplaten, daarna het houten geraamte van het afdak. Gevolgd door de betonnen palen met het schuur en de betonnen platen die tussen die palen zaten. Vervolgens moesten er nog ongeveer 300 stoeptegels en 200 kleine stenen uit de grond. En al het afval moest naar de mileustraat afgevoerd worden natuurlijk (gisteren zijn we bijvoorbeeld 3 keer naar de stort gereden met telkens zo’n 500 kilo aan puin… ). Kortom: ik had in de avond echt de puf niet meer om een tijdintensieve kaart te maken.

Ik vond wel dat ik mee moest doen met deze challenge en daarom werd het een veel snellere kaart!

Op een stuk vellum heb ik een van de afbeeldingen van de nieuwe Online Only stempelset So very Merry gestempeld met Versamark inkt. Daarna heb ik hem met witte embossingpoeder bestrooid en het poeder gesmolten met mijn heat tool. Vervolgens heb ik aan de achterkant (! belangrijk.. als je aan de voorkant gaat inkleuren kun je de punten van je markers beschadigen) de afbeelding ingekleurd met Stampin’ Blends in de kleuren van de kleurencombinatie. Met de 2 3/8 cirkelpons kon ik daarna de afbeelding uitponsen.

Het lint met visgraatmotief is eigenlijk wit, maar dit heb ik gekleurd met de Berry Burst Stampin’ Blend. Het lint heb ik daarna om een paneel Textured Shimmer DSP geslagen en dit heb ik vastgeplakt op mijn kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton.

De afbeelding op Vellum heb ik met kleine glue-dots op het Textured Shimmer DSP geplakt.

De tekst komt uit Brightest Glow en deze heb ik met Berry Burst inkt gestempeld op een stuk Petal Pink kaartkarton. Met de Very Best Trio Punch heb ik de hoekjes afgeponst en daarna met dimensionals op de kaart geplakt. Wat Iridescent Pearls maken deze kaart af.