Op Instagram is zonet de nieuwe Stampin’ Hop! online gekomen. Deze maand is het thema Stippen en Cirkels.

Nu zitten er heel veel stippen op het 2023-2025 In Color DSP dus ik heb gekozen voor de stippen in de kleur Copper Clay als mat op mijn kaartbasis van Extra Stevig Basic White.

De spreuk komt uit Een rondje gelukswensen en deze heb ik gestempeld in Copper Clay inkt op een stuk Basic White kaartkarton. Deze heb ik daarna uitgeponst met de 2 3/8″ cirkelpons. Vervolgens heb ik met de Very Best Trio Punch gaten langs de rand van de cirkel geponst zodat ik daar mijn Copper Clay ribbon doorheen kon rijgen. De cirkel kon ik daarna met een dimensional op mijn kaart plakken.

Vervolgens heb ik ook nog 3 bloemen gestempeld in Copper Clay inkt op een restje Basic White kaartkarton. Deze bloemen komen uit de Artistically Inked stempelset. Deze heb ik met mijn schaartje uitgeknipt en ook met (dubbele) dimensionals op de kaart geplakt.

Vervolgens ben ik misschien een beeeeetje te los gegaan met de zwarte Classic Matte Dots 😀

Wil je nog meer inspiratie met dit thema? Ga dan vlug naar mijn Instagram pagina en klik daar op de volgende deelnemer die ik in mijn bericht heb staan. Er doen in totaal 9 dames mee aan deze Instahop. Veel plezier!