Je hoeft echt geen uitgebreide knutselvoorraad te hebben om leuke kaarten te maken!

Met wit en 1 kleur kaartkarton, inkt, een stempelset en een pons maak je heel eenvoudag al leuke kaarten.

Deze kaart heeft een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Daarop zit een paneel Gorgeous Grape kaartkarton waar ik met de Very Best Trio punch de hoeken heb afgeponst en die ik met dimensionals op de kaart geplakt heb.

Ik heb een iets kleiner paneel Basic White gesneden en daar heb ik met verschillende stempels uit Een rondje Gelukswensen en Gorgeous Grape inkt op gestempeld. Ik heb daarbij geprobeerd om alles zo veel mogelijk symmetrisch te stempelen. Ookhier heb ik met de Very Best Trio Punch de hoeken afgeponst en daarna met dimensionals op de kaart geplakt.

En daarmee is je kaart al klaar! En ja.. je kan de kaart nog verder versieren met blingsteentjes, lintjes of iets anders maar dat heeft de kaart helemaal niet nodig!