Leonie houdt zomervakantie en heeft dus geen Facebook Live uitzendingen maar haar opdrachten gaan nog wel gewoon door.

Dit is de Boter-Kaas-Eieren opdracht van deze week en ik koos voor de bovenste lijn: Memories & More kaartjes – Monochroom – Golfjes.

Het Bright & Beautiful Memories & More Card Pack zit werkelijk vol met prachtige kaartjes die je kunt gebruiken om kaarten mee te maken. Er zitten zelfs stickervellen bij met leuke spreuken en afbeeldingen. Ik koos een van de kaartjes hieruit die ook Monochroom zijn : meerdere tinten van dezelfde kleur.

Omdat het kaartje niet heel groot is, pakte ik ook een kaartje uit de Notecards & Envelopes. Dit zijn voorgesneden en voorgerilde kaartjes met bijpassende enveloppes waardoor het NOG makkelijker wordt om kaarten te maken. Deze Notecards zijn wel iets kleiner dan ons normale kaartformaat, maar dat is precies wat ik deze keer wilde.

De golfjes uit de opdracht heb ik vertaald naar een van de stansen uit de Basic Border Dies. Daar zit een golfjes randje aan. Ik heb de rechter-voorkant van mijn kaart met deze stans wat ingekort. En omdat mijn kaartje voor daarop dan ook iets smaller moest heb ik dat kaartje ook aan alle kanten met de stans bewerkt. Aan de binnenkant van mijn notecard heb ik een strookje Starry Sky kaartkarton geplakt zodat het golfrandje aan mijn notecard extra opvalt.

Uit een rest Basic White kaartkarton heb ik daarna 3 wolken geponst met de Cloud Punch. Met een Sponge Dauber en Starry Sky inkt heb ik de randjes bewerkt zodat deze ook wat afsteken.

De tekst Hallo komt uit de Blij en Bloemrijk stempelset en deze heb ik gestempeld met Starry Sky inkt op een van de wolken. Twee van de wolken heb ik daarna rechtstreeks op de kaart geplakt en de wolk met tekst kreeg wat dimensionals.

Wat Iridescent Pearls geven de kaart een beetje bling.