Bestel jij in deze maand iets bij mij, dan krijg je ook dit kaartje bij je bestelling.

Ik werd deze keer geinspireerd door de twee halve cirkel stempels uit Een rondje gelukswensen. De ene met bloemen en de andere met schelpen. Ik ponstte met de 2 3/8″ cirkelpons een cirkel uit Basic White en daarop stempelde ik de bloemen in Fresh Freesia en de schelpen in Lost Lagoon. De tekst Thanks komt uit Biggest Wish en deze stempelde ik in Night of Navy inkt.

Vervolgens pakte ik een paneel Basic White kaartkarton van 10×14.3 cm. Met Masking Paper heb ik ongeveer de onderste helft van het paneel afgeplakt en daarna heb ik met een Blending Brush de bovenste helft van Bubble Bath inkt voorzien. Daarna heb ik er met Fresh Freesia en Night of Navy inkt bloemen overheen gestempeld uit Season of Chic.

Ik heb het Masking Paper voorzichtig verwijdert en daarna de bovenste helft afgeplakt en de onderste helft met een Blending Brush voorzien van Pool Party. De grote schelpen komen ook uit Season of Chic en deze heb ik gestempeld met Lost Lagoon en Night of Navy.

Daarna was het tijd om de kaart in elkaar te gaan zetten: Op een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton heb ik het grotere paneel geplakt. Met wat Stampin’ Seal heb ik daarna in het midden van de kaart wat tape aangebracht waarmee ik het Night of Navy Bordered Ribbon kon plakken. Daaroverheen plakte ik de cirkel met dimensionals.

Wat Glossy Dots in Pool Party maken de kaart af.

Wil jij deze kaart ook krijgen? Je hebt nog een paar dagen om een bestelling te plaatsen op mijn webshop. Vergeet dan niet de hostcode in te vullen (te vinden op mijn homepagina in de rechterkolom) als je mee wilt doen met de verzamelbestelling. In dat geval betaal je geen verzendkosten, maar haal je je producten gratis bij mij in Veldhoven op. Wil je niet mee met de verzamelbestelling (of is je bestelling meer dan 200 euro) dan vul je de hostcode dus niet in en wordt je bestelling rechtstreeks naar jou verstuurd. Ik zal deze kaart dan nasturen. Tot en met 31 juli krijg je ook nog eens een kortingscode ter waarde van 6 euro voor elke 60 euro die je uitgeeft. Dat is dus niet alleen de producten uit de jaarcatalogus, maar ook die uit de Online Only assortiment en uit de koopjeshoek! Die kortingscodes kun je vervolgens in augustus weer besteden.