Met de Ray of Light stempelset wordt de zon uit Een rondje gelukswensen extra benadrukt.

Deze kaart begon met het stempelen van de afbeelding uit Een rondje gelukswensen in zwarte inkt op een stukje Basic White kaartkarton. Ik ponstte het uit met de 2″ cirkelpons en kleurde daarna de lijntjes met Stampin’ Write markers in de kleuren Daffodil Delight en Boho Blue. Achter deze cirkel plakte ik een andere cirkel die ik met de 2 3/8″ cirkelpons uit Basic Black kaartkarton had geponst.

Op een paneel Basic White stempelde ik met Daffodil Delight een afdruk van Ray of Light achtergrond stempel. Dit paneeltje kreeg ook een Basic Black mat en beide plakte ik op een kaartbasis van Orchid Oasis kaartkarton.

De twee cirkels kon ik daarna met een dimensional op mijn kaart plakken.

Ik heb bewust gekozen om geen tekst aan de buitenkant van de kaart te zetten omdat ik de stralen van de zon niet wilde onderbreken. Afhankelijk van de gelegenheid waarvoor ik deze kaart ga versturen kan ik altijd nog aan de binnenkant wat stempelen of gewoon zelf nog wat schrijven.