De Prulleke Fans Swap opdracht kwam deze maand van Mary Schirmann : Maak een kaart waar een cadeau kaart in kan. Wat een leuke opdracht!

Ik vind de Zany Zoo Stempelset en het coordinerende DSP nog steeds helemaal geweldig dus ik besloot met deze producten aan de gang te gaan.

De buitenkant van de kaart is een standaard kaart in Extra Stevig Basic White kaartkarton. Op de voorkant heb ik een paneel van een van de Zoo Crew DSP designs geplakt. Ook heb ik uit een van de andere designs van het DSP de olifant gesneden en een mat van Daffodil Delight kaartkarton. De tekst komt uit de Zany Zoo stempelset en deze heb ik op een strookje Basic White gestempeld met zwarte Memento inkt. Ik heb er een vlaggetje aan geponst met de Banners Pick-a-Punch. Alle onderdelen heb ik rechtstreeks op de voorkant van de kaart geplakt (dus zonder dimensionals).

Voor de binnenkant heb ik een stuk Basic Black kaartkarton eerst gesneden op 12.8cm x 27cm. Daarna heb ik dit paneel doormidden gerild en vervolgens vanuit de buitenkanten op 7.5 cm. Ik heb het daarna gevouwen in een W vorm. Het meest linkse en het meest rechtse deel zijn daarmee 7.5 cm en de twee middelste delen zijn 6 cm. Van het meest rechtste deel heb ik daarna een punt afgesneden.

Alle delen kregen eenzelfde mat als die ik op de voorkant had geplakt. De verschillende beestjes heb ik daarna gesneden en van een gekleurde mat voorzien (Calypso Coral, Lemon Lime Twist. Het laatste beesje ponste ik met de 2″ cirkelpons en deze kreeg met de 2 3/8″ cirkelpons en Pool Party kaartkarton ook een eigen mat. Het derde paneel heb ik voorzien van een stuk Basic White waar ik nog een tekst heb gestempeld uit de Zany Zoo stempelset en Memento zwarte inkt.

Het meest linkse paneel heb ik daarna voorzien van lijm en aan de linker binnenkant van mijn kaart geplakt. Het meest rechtse paneel moet je dus niet lijmen maar deze heb ik aan de zijkanten en onderkant van wat Tear-n-Tape voorzien. Door alles dicht te vouwen hoef je niets te meten en komt alles perfect! In het meest rechtse deel kun je dus nog een cadeau-kaart steken. Ik heb er mijn visite kaartje tussen gedaan voor nu.

En zo is deze kaart vorig weekend op de bus gegaan naar mijn Prulleke Fans Swap maatje van deze maand. Het leuke van swaps is dat je niet alleen een kaart voor iemand maakt maar dat je zelf ook een kaart terug krijgt. De kaart hieronder is gemaakt door Mary Schirmann. Totaal anders dan de mijne, maar dat maakt het juist zo leuk! Op de Prulleke Fans Facebook groep kun je nog meer kaarten van deze swap vinden.