Deze kaart is niet zozeer een bijzonder gevouwen kaart maar wel een andere kaartvorm.

De kaartbasis (Night of Navy kaartkarton) is een gewone kaart waarbij ik aan de linker- en aan de rechterkant een stuk afgesneden heb zodat je een openklappend paneel in het midden krijgt.

Aan de binnenkant van de kaart heb ik daarom links en rechts een strook van het Delightfully Eclectic DSP geplakt en in het midden een stuk Basic White waar ik later mijn boodschap op kan schrijven.

De flap aan de voorkant heb ik eerst een mat gegeven van Garden Green en daarna heb ik ook daar een van de designs uit het Delightfully Eclectic DSP geplakt.

Het vogeltje komt uit de nieuwe Online Only stempelset So very merry en deze heb ik gestempeld in Memento zwarte inkt en daarna met Stampin’ Blends ingekleurd. Ik gebruikte hiervoor de kleuren Daffodil Delight, Petal Pink, Calypso Coral, Fresh Freesia, Bubble Bath en Old Olive. De tekst komt uit de stempelset Onvergetelijk Feestelijk en ook deze stempelde ik met Memento zwarte inkt.

Ik kon het vogeltje met tekst daarna uitstansen met de Stylish Shapes dies. Uit Garden green kaartkarton stanste ik met diezelfde stansen ook nog een maatje groter uit. De twee vierkanten plakte ik op elkaar en deze gingen daarna met dimensionals op de voorkant van de kaart.

Zo zie je maar.. Fun Folds hoeven echt niet altijd ingewikkeld te zijn!