Zonet is de nieuwste Stampin’ Hop! op Instagram online gekomen. En het thema van deze maand is : Alleen papier en inkt!

Elke 3e vrijdag van de maand om 19:00 komt op Instagram een instahop uit waarbij verschillende demonstratrices hun creaties tonen in een specifiek thema. Het thema van deze maand is zoals ik al schreef “alleen papier en inkt” en dat gaf me in eerste instantie wel wat hoofdbrekens. Zou ik echt een kaart kunnen maken met alleen maar papier en inkt? Geen lintjes, geen blingsteentjes, geen stansen??

Maar toen kreeg ik mijn pre-order binnen van spulletjes die in de najaarscatalogus komen. Wat een fantastisch papier komt eraan!! Ik geef toe dat ik een ontzettende kerst-fan ben en ik heb dus voornamelijk kerst-spulletjes in mijn pre-order besteld. Maar kerst is tegenwoordig echt niet meer alleen rood, groen en goud. En het DSP wat ik vandaag gebruikt heb is daar een heel goed voorbeeld van!

De achterkant van dit vrolijke stippenpatroon staat vol met de tekst fa-la-la en dat is natuurlijk echt Kerst. Maar dit?? echt niet! Ik plakte het op mijn kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton.

De helft van de teksten die ik gebruikt heb op deze kaart staan in een al wat oudere stempelset genaamd Biggest Wish. Maar in de najaarscatalogus komt er een uitbreiding op deze set genaamd More Wishes. En ja.. ook deze stempelset is gericht op Kerstmis maar er is niks kerstigs aan To en You toch? Ik stempelde de teksten met zwarte inkt op Basic White kaartkarton, sneed ze recht uit en plakte ze met dimensionals op mijn kaart.

En zo is het me gelukt om een kaart te maken met alleen papier en inkt. Ik heb veel ‘kerst-spullen’ gebruikt maar daar zie je helemaal niks van!

Wil je meer ‘papier-en-inkt’ inspiratie? Ga dan naar mijn Instagram pagina en hop vanaf daar door naar de andere deelnemers van deze Instahop. Veel plezier!