Als je kaarten maakt hoef je niet alleen stempels te gebruiken. Je kunt ook zelf een frame tekenen met een marker.

Deze kaart bestaat uit 1 laag namelijk de kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Hierop heb ik meteen gestempeld in plaats van allerlei laagjes aan te brengen.

Met de Translucent Florals stempelset en de inktkleuren Starry Sky, Orchid Oasis en Parakeet Party heb ik in de rechterbovenhoek van mijn kaart bloemen en blaadjes gestempeld.

Daarna heb ik een zwarte Stampin’ Write Marker gepakt en een lijntje getekend langs de randen van mijn kaart. Dat hoeft echt niet perfect te zijn. Sterker nog… ik vind het wel leuk als het een beetje kronkelt! Met diezelfde marker heb ik trouwens ook de spetters op de kaart gemaakt : Als je de dikke kant van je marker langs de binnenkant van je dop naar buiten strijkt komen er spetters op je ondergrond.

De tekst komt ook uit de Translucent Florals stempelset en deze heb ik tot slot nog gestempeld met Starry Sky inkt.

En meer heeft een kaart soms echt niet nodig!