Mijn bundel voor deze maand is de Inked & Tiled bundel uit de jaarcatalogus en de coordinerende Medley Mix uit de najaarscatalogus.

Deze kaart begon met het uitzoeken van de verschillende designs DSP waaruit ik mijn 4 geponste vormen wilde halen. Ik koos voor het Delightfully Eclectic DSP want daar heb ik nog heel veel van en het heeft een leuke mix van bloemen en abstractere vormen. Ik gebruikte de Inked & Tiled Punch-pack om de vormen uit te ponsen.

Voordat ik ze op een paneeltje Basic White plakte heb ik dat paneeltje eerst van wat relief voorzien met een van de 3 Basics 3D Embossing Folders. Daarna konden de 4 vormen erop en dat ging dan weer op een iets groter paneel Bubble Bath Kaartkarton.

Mijn kaartbasis is van Fresh Freesia kaartkarton en daarop zit een mat van Crushed Curry kaartkarton. Daarop heb ik dan weer een paneel Basic White kaartkarton gedaan waar ik eerst de tekst Happy Birthday op gestempeld heb met Fresh Freesia inkt. De stempel komt uit de Inked & Tiled stempelset. Ook heb ik nog wat spetters aangebracht met een Fresh Freesia Stampin’ Write marker. Daarna kon ook dit paneel op de kaart en kon ik ook het vierkante paneel erop plakken.

Ik heb deze keer gekozen om geen dimensionals te gebruiken omdat er al zoveel laagjes op de kaart zitten. Om de kaart niet te zwaar te maken heb ik trouwens ook het paneel Crushed Curry gebruikt om nog wat vormen uit te ponsen. Die kan ik voor een andere kaart nog gebruiken en daar zie je in deze kaart toch niks van!

Bij deze kaart heb ik vrij zoete kleuren uitgekozen, maar je kunt deze kaart maken met het DSP wat je zelf hebt en bijpassende kleuren kaartkarton. De combinatie-mogelijkheden zijn eindeloos! Misschien maak ik van deze kaart nog wel een kerst-editie 😀