Een nieuwe maand, een nieuwe Case the Catalogue bij Leonie François (Prulleke)!

Deze kaart staat op pagina 116 van de jaarcatalogus 2023-2024. Ik moet zeggen dat ik het vrij druk heb gehad afgelopen week dus ik had niet zoveel inspiratie om echt iets anders te verzinnen met deze kaart en dus ben ik redelijk trouw gebleven aan de kleuren en layout. Ik heb alleen net iets andere producten gebruikt.

Als kaartbasis heb ik gekozen voor Gray Granite kaartkarton. Het origineel (zag ik later) heeft Smoky Slate wat ietsjes lichter grijs is.

Op deze kaart heb ik met Night of Navy inkt de x-jes gestempeld uit de Medley Mix stempelset. Vervolgens heb ik uit het Delightfully Eclectic DSP 2 patroontjes uitgezocht en deze op maat gesneden (8cm x 11cm). Het lichtere design heb ik daarna met een blending brush en Misty Moonlight en Night of Navy inkt een blauwe rand gegeven net als in het voorbeeld.

Ik had mijn Alphabest letters kunnen pakken voor de tekst, maar zoals ik al zei had ik niet zoveel inspiratie. De Sending Smiles stempelset gaf uitkomst. Ik stempelde de Sending met Night of Navy inkt op het lichtere design en op een smal strookje Crushed Curry (het origineel heeft Daffodil Delight) stempelde ik met diezelfde kleur de subtekst. Ik knipte de zijkanten schuin af en alle onderdelen waren klaar om op elkaar geplakt te worden. Ik heb alleen het gele strookje met wat mini-dimensionals geplakt en de rest met gewone Tombow-lijm.