Deze maand is het thema van de Stampin’Hop! Instahop Verjaardag. En ik heb een Thuis-Feest-Pakket gemaakt voor de jarige.

Welkom op de Stampin’ Hop! van september! Elke 3e vrijdag van de maand om 19:00 houden een groepje Stampin’ Up! demonstratrices een Instagram Hop. Deze maand is het thema Verjaardag en mijn kaart is deze keer uitzonderlijk groot. Het is namelijk niet alleen een kaart, maar ook een kadoverpakking, een slinger met lint en confetti’s in 1!

De kaart zelf is samengesteld uit 1 A4’tje Lemon Lime Twist wat ik gerild heb op 14.5 cm van elke kant zodat je een randje in het midden overhoudt van 0.7 cm. De kaart is namelijk dik aan de binnenkant dus daar moet je rekening mee houden. Voor de binnenkant heb ik daarna nog een stuk Lemon Lime Twist gesneden van 26×20 cm met rillijnen op 14 cm en 14.7 cm. Een strook Lemon Lolly moet dienst doen als sluiting van de kaart. Daarmee was de basis af.

De Hiep Hiep Hoera aan de binnenkant heb ik met de Alphabet a la Mode stansen uit Basic Black gestanst. De vlaggetjes heb ik met de nested Essential Dies en Basic Black, Lemon Lime Twist, Lemon Lolly en Petal Pink kaartkarton gestanst. De Happy-letters komen ook uit de Alphabet a la Mode stansen (lang leve de Adhesive Sheets!!). De confetti’s heb ik gemaakt door met een gewone perforator gaatjes te maken in de 3 kleuren kaartkarton en die uitgestanse stukjes zijn mijn confetti’s. Ik heb ze in een klein envelopje gedaan (een vierkant stukje Basic White, gerild over de hoeken en een envelopje van gevouwen). De x-vorm uit de Inked & Tiled Punch Pack zorgt ervoor dat ongeveer 1 meter Lint met Grote Ruiten bij elkaar blijft.

Op het middenpaneel heb ik twee ‘kaartjes’ geplakt en aan de onderste flap heb ik DSP aan 3 kanten vastgezet zodat er nog een groot label in kan waar je bijvoorbeeld een kadokaart op kunt plakken.

Ik heb in eerste instantie nog niks vastgeplakt want ik wilde zeker weten dat ik alles in de juiste volgorde ging vastmaken en niet per ongeluk iets zou vergeten. Zo moet je aan de binnenkant eerst de vakken uitsnijden voor je slinger en confetti’s voordat je dat paneel vastplakt. En in het midden moet je eerst het DSP vastplakken voordat je het pop-up deel kunt plakken.

De versiering van het pakketje heb ik met het Zoo Crew DSP gedaan. Alle DSP en ook de beestjes komen allemaal uit dat papier. Uit Warm Welkom komt het stapeltje kadootjes en op de voorkant heb ik Biggest Wish gebruikt als sluitmechanisme.

Ik geef toe dat ik veel ‘op het oog’ gemaakt heb en dus niet echt een goede beschrijving heb. Maar mocht je iets meer informatie willen hebben, laat het me dan weten!

Vind je dit een leuk project, dan hoor ik dat natuurlijk ook graag! En wil je meer verjaardagsinspiratie (en dat zijn dit keer niet alleen kaarten) ga dan even naar Instagram en hop vanaf daar door langs 8 deelnemers! Veel plezier!