Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik ben begonnen met aftellen naar Kerstmis. En ik heb daar een speciale aftelkalender voor gemaakt!

In feite is het een doosje met de deksel omhoog en een paneeltje tegen de deksel aan. Aan de binnenkant van de voorkant van het doosje heb ik nog een strookje geplakt zodat de labeltjes blijven staan. En daarachter is dus ruimte voor de labeltjes die ik niet gebruik.

De labeltjes zijn gemaakt van strookjes Shaded Spruce en Real Red kaartkarton met daarop uitgeponste labeltjes Lemon Lolly kaartkarton (de pons heet Alphabest). met de letterset die hoort bij deze pons heb ik trouwens de getallen op de labeltjes gestempeld met zwarte Memento inkt.

Diezelfde inkt heb ik gebruikt op een strook Basic White samen met de stempelset So Very Merry. De kerstman heb ik daarna ingekleurd met Stampin’ Blends markers in de kleuren Lemon Lolly, Real Red, Shaded Spruce en SU900/SU1000.

Het doosje is versierd met stukjes uit het Joyful 12″x12″ DSP. Aan de voorkant heb ik onder andere heat embossing gebruikt om de teksten te maken. Het woordje ‘days’ is samengesteld uit de Alphabest stempelset, De woorden TO en christmas komen uit More Wishes.

Het rode lint met gouden stippen maakt wat mij betreft de aftelkalender af.