Met stempels kun je heel netjes stempelen, maar je kunt er ook een leuke achtergrond mee maken door ze zomaar door elkaar te stempelen.

De Inked & Tiled stempelset vind ik ook echt zo’n set om lekker door elkaar te stempelen. Ik koos 5 kleuren inkt : Crushed Curry, Mossy Meadow, Old Olive, Pecan Pie en Wild Wheat. Ik vind het een herfstig palet en vond dat wel passen bij september (al is het nog steeds erg warm voor de tijd van het jaar).

Elke stempel kreeg zijn eigen kleur en daarna ging ik zonder plan aan de slag op een stuk Basic White.

Toen dat klaar was vond ik dat het mooiste stuk een beetje vierkant was dus werd mijn kaart ook een vierkant! Ik sneed een stuk Wild Wheat kaartkarton als kaartbasis : 25cm x 12.5cm met een rillijn op 12.5cm. Het paneeltje zelfgestempeld DSP kon daarop.

Voor de tekst ponste ik 3 sterren uit met een van de Inked & Tiled ponsen. Op de Crushed Curry ster stempelde ik daarna nog de tekst. Achter de sterren heb ik nog een stukje lint met grote ruiten geplakt.

Wat gouden parels maken de kaart af.