Wat een zomerse kleurencombinatie heeft Leonie François deze week bedacht voor haar Facebook Live uitzending.

De kleurencombinatie die Leonie vorige week gaf was : Lemon Lolly, Coastal Cabana, Azure Afternoon en Parakeet Party. Met deze laatste 3 kleuren stempelde ik eerst een achtergrond op Basic White met een van de stempels uit Medley Mix.

Ik sneed het paneel daarna op maat en plakte er een iets groter paneel Coastal Cabana achter waarna het geheel op een kaartbasis van Lemon Lolly kon worden geplakt.

Ik stempelde daarna in Lemon Lolly inkt de cirkelvormige stempel op een restje Basic White en stempelde daar met Coastal Cabana inkt de tekst op. Ik kon het daarna uitstansen met de 1 3/4″ cirkel pons.

Ik vond het op de een of andere manier kaal om het zo op mijn kaart te plakken en dus heb ik er nog een stukje wit lint met visgraatmotief achter geplakt.

Soms hoeft een kaart echt niet moeilijk te zijn!