Voor je het weet is September al weer over. Doe je een bestelling voor die tijd, dan krijg jij ook een kaartje als deze!

De kaartbasis van deze kaartis Extra Stevig Basic White kaartkarton. Daarop zit een paneel Basic White kaartkarton wat ik met de Painted Texture embossing wat relief heb gegeven.

Daarop zit een strookje Gorgeous Grape waar ik met een van de stempels uit Inked & Tiled, Versamark inkt en wit embossingpoeder random op gestempeld heb. Het resultaat is een stukje kaartkarton wat lijkt op DSP!

Vervolgens heb ik met Gorgeous Grape inkt het blad uit Inked & Tiled gestempeld op Basic White kaartkarton en uitgeknipt. Dit plakte ik met dimensionals op de kaart.

Tot slot ponste ik met de 1 3/4″ cirkelpons een cirkel uit Basic White kaartkarton, stempelde de tekst uit Inked & Tiled met Gorgeous Grape inkt en rolde daarna de cirkel door de inkt voor een subtiel randje.

Een Glossy Dot in de kleur Gorgeous Grape maakt deze kaart af.

Vind jij dit een leuke kaart en wil jij die ook hebben? Dan heb je dus nog ongeveer een week de tijd om een bestelling te plaatsen bij mij. Je kunt hiervoor de gastvrouwcode gebruiken of je stuurt mij een berichtje via Facebook of Instagram.