Die achtergrond zelf maken moeilijk? Echt niet!! Je leest hier hoe het moet!

De achtergrond van deze kaart is supereenvoudig als je een trimmer hebt, maar met een lineaal en een ril-pen werkt het ook : snij een stuk Basic White op maat en ril vervolgens op elke centimeter. Door het rillen krijg je aan de achterkant van je paneeltje opstaande randjes. Vervolgens ga je met een inktpad (ik gebruikte Copper Clay) voorzichtig in de richting van de lijnen over het papier en voila! klaar is je achtergrond!! Linksonder in mijn kaart zie je trouwens nog dat ik in eerste instantie echt te hard duwde waardoor je bijna 1 kleur krijgt.. Druk je wat minder hard, dan krijgen de opstaande randjes wel inkt en daartussen krijg je enkel wat streepjes.

Mijn zelfgemaakte achtergrond heb ik gecombineerd met een aantal verschillende stempelsets namelijk Inked & Tiled, Medley Mix en Petal Park en de bijbehorende ponsen Inked & Tiled Punch Pack en Petal Park Builder Punch. Hiervoor gebruikte ik de kleuren Copper Clay, BlueBerry Bushel en Granny Apple Green. Maar je kunt natuurlijk elke stempelset gebruiken die je wilt om je kaart te versieren!

Heb jij een kaart gemaakt met deze techniek? Ik heb heel benieuwd naar het resultaat dus stuur me vooral een foto!