Met deze kaart doe ik vanavond mee met Prulleke’s drie op een rij (of in het engels: TicTacToe).

Vorige week had ik een idee in mijn hoofd wat uiteindelijk toch niet ging lukken, dus toen moest ik een nieuwe lijn zoeken. Het werd de bovenste lijn: Bewegend Element, Natuur en Geel.

Het bewegende element moest een herfstblad worden want de nieuwe stempelset Herfstwensen en bijpassende stansen zijn geweldig! En omdat dat herfstblad vrij moet bewegen kom je al vlug op een fun fold genaamd Porthole Flip Card.

Omdat het blad vrij groot is, moest ik ook grote cirkels gebruiken, maar die zitten gelukkig in de Deckled Circle Dies. En omdat de achtergrond niet heel stabiel was met zo’n grote cirkel eruit besloot ik de achterkant toch maar dicht te maken maar dan met een stuk vellum met alcohol techniek. Bij deze techniek kleur je een stuk vellum in met Stampin’ Blends Markers. Deze zijn op alcohol basis dus als je er vervolgens een drupje (bijna) pure alcohol op drupt, dan beginnen de kleuren te vloeien. Ik gebruikte voor mijn vellum de kleuren Old Olive, Cajun Craze, Daffodil Delight en Pecan Pie. Door het process van inkleuren, alcohol druppelen en laten drogen meerdere keren te herhalen krijg je een resultaat zoals het mijne. De achterkant van de kaart heb ik van Basic White gemaakt om de kleuren van het Vellum nog extra uit te laten komen.