Stap je in oktober (3 t/m 31 oktober) in mijn team in dan krijg je wel heel erg veel voordeel!

Tijdens deze periode vieren we namelijk het 35-jarig bestaan van Stampin’ Up! met een fantastische instap-aanbieding: Elke nieuwe demonstrator die deel wordt van onze creatieve gemeenschap heeft de keuze tussen 35% KORTING op het startpakket of 35% MEER PRODUCTEN in het startpakket! 

Normaal gesproken betaal je 129 euro voor een startpakket en dan mag je ter waarde van 175 euro producten uitkiezen. Maar in oktober kun je dus kiezen uit de volgende opties:

Optie 1: 35% KORTING op de normale prijs van het startpakket van Stampin’ Up! Wie deze optie selecteert, krijgt producten ter waarde van 175 € voor slechts 83,85 €!
Optie 2: 35% MEER PRODUCTEN in het startpakket. Wie deze optie selecteert, krijgt voor slechts 129 € producten ter waarde van maar liefst 236,25 € !

Bij elk van beide opties krijgen nieuwe demonstrators ook gratis businessmaterialen én gratis verzending van het startpakket, plus natuurlijk al het leuks dat je bij Stampin’ Up! nog te wachten staat!

Maar het wordt nog mooier! Als je het startpakket via deze actie bestelt, word je bovendien GRATIS aangemeld voor ons online OnStage@Home-evenement op 11 november (waarde: 82 € ! Ik heb me al aangemeld en ik heb er alweer veel zin in! Van 9 tot 14:30 word je die dag door Stampin’ Up! op de hoogte gebracht van de prachtige producten die in de voorjaarscatalogus van 2024 komen, er zijn knutselworkshops en natuurlijk kun je samen met andere demonstrators kletsen in breakout-sessies.

Neem contact met me op als je nog vragen hebt, ik help je graag verder!