Vanavond is er weer een Prulleke Facebook Live uitzending en dit is de kaart waarmee ik met haar challenge meedoe.

Deze week is de opdracht op de kaart die je hier links ziet te CASE’en. De kaart staat op pagina 32 van de najaarscatalogus en CASE’en betekent Copy And Share Everything. Bij het maken van je eigen kaart laat je je inspireren door deze kaart. Dat mag de layout zijn, de kleurencombinatie, de gebruike producten of wat jou ook maar inspireert van deze kaart.

Ik ben vrij trouw gebleven aan de producten op de achtergrond en de layout. Zo heb ik het muzieknoten papier (Joyful DSP) als basis genomen om deze kaart te maken. Omdat deze rood is en niet grijs zoals in het voorbeeld heb ik gekozen voor een kaartbasis van Cherry Cobbler kaartkarton. Het strookje DSP komt ook uit het Joyful DSP en ik heb de hulstblaadjes op het DSP ingekleurd met een Shaded Spruce Stampin’ Blend.

Daarna heb ik met de Nested Essential Dies 2 rechthoeken uitgestanst uit Shaded Spruce en Basic White kaartkarton. Met Cherry Cobbler inkt kon ik daarna een stempel uit Onvergetelijk Feestelijk stempelen. Beide rechthoeken heb ik op elkaar geplakt en met dimensionals op de kaart geplakt.

De versiering van mijn kaart heb ik gedaan met de lampjes uit Stralende Kerst. Ik heb ze gestempeld met Lemon Lolly inkt met een gloeidraad van Crushed Curry en een fitting van Pebbled Path inkt. Ik kon de lampjes en fittings daarna uitstansen met de coordinerende Merry & Bright Dies waarna ik een stukje Simply Elegant Trim heb gebruikt om de lampjes aan elkaar te verbinden. De lampjes heb ik met dimensionals op de kaart geplakt en daarmee vond ik de kaart af!

Het is een heel andere kaart geworden dan de voorbeeldkaart, maar je ziet duidelijk dat de voorbeeldkaart de basis is geweest voor mijn kaart!