De set Herfstwensen en bijpassende Autumn Leaves Dies zijn deze maand Inky’s Bundel en je kunt er vanallerlei soorten kaarten mee maken!

Dit keer ben ik begonnen met een paneeltje Basic White kaartkarton waar ik met Basic Gray inkt de bladeren heb gestempeld. Daarna heb ik met zwarte Memento inkt ook de nerven in de bladeren gestempeld. Daarna heb ik de grote kastanjeblad stans gebruikt om deze uit het paneeltje te stansen. Ook heb ik de tekst alvast gestempeld met diezelfde zwarte inkt.

Er is maar 1 grote kastanjebladstans.. hoe kom ik dan aan dat maatje groter??? Dat is makkelijker dan je denkt! Door de stans op een stuk Copper Clay kaartkarton te leggen en met een potlood langs de buitenrand te gaan krijg ik een kastanjeblad wat net iets groter is dan het uitgestanse blad! En dat kon ik gemakkelijk uitknippen!

Het paneeltje heb ik daarna geplakt op een mat van Copper Clay kaartkarton, en dat weer op een mat van Basic Black kaartkarton. Vervolgens heb ik een stuk Copper Clay lint eroverheen gespannen en aan de achterkant van de kaart vastgeplakt. Met een ander stuk Copper Clay lint heb ik daarna het strikje gemaakt.

Het uitgestanse blad plakte ik op het overgetrokken blad en dit kon ik met dimensionals op de kaart plakken. Het geheel plakte ik daarna nog op een kaartbasis van Extra Stevig Basic White kaartkarton.

Wat zwarte classic matte dots maken de kaart daarna af.