Vanavond is er geen Facebook Live, maar natuurlijk laat Prulleke ons niet achter zonder challenge!

De Facebook live uitzending van deze week zou een kleurencombinatie zijn dus de challenge gaat gewoon door.

Nu vragen deze kleuren natuurlijk om een herfstige kaart en die zou ik perfect kunnen maken met de Herfstwensen stempelset. Maar ik wilde een keer wat anders doen. De kaart die ik vandaag gemaakt heb vind ik een fantastisch ontwerp en deze kun je eigenlijk met alle kleuren maken die je maar wilt. Deze keer heb ik hem natuurlijk gemaakt met de kleuren uit Leonie haar kleurenchallenge, maar kies 4 bij elkaar passende kleuren en een leuke voorgrondtekst en je bent klaar!

De kaartbasis is van Extra Stevig Basic White kaartkarton. Daarop zitten dus strookjes kaartkarton van 2.7 cm breed. Het Lost Lagoon stukje is 2 cm hoot, Mossy Meadow 5.2 cm, Wild Wheat 5.8 en Moody Mauve 1.4 cm. Eerlijk gezegd is die onderverdeling niet ergens op gebaseerd behalve dan dat de twee hoogtes samen 7.2 centimeter moesten zijn (vanwege de rand van 1.5 cm en de onderliggende randen van 0.3 cm.

De tekst komt uit de Wanted to Say dies. Deze dies heb ik pas gekocht, dus natuurlijk wilde ik deze gebruiken! Ik heb de achtergrond stans op Basic White kaartkarton met daarachter Foam Adhesive Sheet. Daardoor krijg je zo’n lekker dikke witte achtergrond. De tekst zelf heb ik met Lost Lagoon kaartkarton met Adhesive Sheet erachter gestanst. Daardoor kun je de tekst als een sticker opplakken zonder geklieder met lijm. Wat Loose Silver sequins maken deze kaart af.