Het is de derde vrijdag van de maand dus is het weer tijd voor de Stampin’ Hop! Instahop. Dit keer is het thema Herfst!

Ik vind het heerlijk als de hete zomer weer voorbij is maar ik vind de steeds donkerdere dagen dan weer wat minder. Zodra we in de herfst zitten, dan krijg ik dus ook echt weer zin om in de avond kaarsjes aan te doen in de woonkamer en kan ik ook genieten van het dekentje over me heen!

Het Stampin’ Hop! thema van deze maand is herfst en ik besloot deze keer dus geen kaartje te maken, maar een waxinelicht-houder. En hij is heel vlug in elkaar te zetten!

De houder begint met een stuk Early Espresso kaartkarton van 14cmx21cm. De korte kant verdeel ik daarna met een rillijn in 10 cm en 4 cm. Aan de lange kant maak ik 4 delen van 5 cm en 1 deel van 1 cm. Die laatste wordt mijn plakstrook. Daarna is het een kwestie van de strook van 4 centimeter op de rillijn in te knippen en bij de plakstrook alleen het 10 centimeter stuk te bewaren en dan is je basis al klaar!

Om het licht door mijn houder te laten schijnen heb ik de zijkanten gestanst met de stansen uit de Autumn Leaves Dies. Vervolgens heb ik 4 stukjes Vellum gepakt van 9.5cm x 4.5cm en met Stampin’ Blends markers in herfstige kleuren heb ik strepen aangebracht op het vellum. Met wat Tear’n’Tape heb ik het vellum daarna aan de achterkant van mijn uitgestanste bladeren geplakt.

Daarna was het alleen nog maar een kwestie van wat Tear’n’Tape op de plakstrook en aan de flapjes aan de onderkant te doen en mijn houdertje was al klaar! Met een LED-wacinelichtje erin (een echt waxinelichtje in combinatie met papier is mij wat te gevaarlijk) schijnt er een warm zacht licht de kamer in!

Wil je meer inspiratie in het thema Herfst, ga dan naar mijn Instagram pagina, zoek daar deze houder op en klik in het commentaar de volgende deelnemer. Na 8 hoppen ben je weer terug op mijn Instagram pagina en hopelijk ben je dan een heleboel inspiratie rijker!